lauantai 6. huhtikuuta 2019

Yksipuolista rakkautta

Katsoin jokunen aika sitten Crazy Ex-Girlfriend sarjaa Netflixistä, eräässä jaksossa tuli kohtaus jossa Darryl-niminen hahmo lauloi seuraavasti:

"you are my best friend and i know i'm not yours, and that's okay. I'm not your best friend, of that i'm pretty sure, but i'm okay."

Tämä särki sydämmeni, ei vain sen takia että Darryl on sarjassa suosikki hahmoni, vaan koska samaistuin häneen 110%! Mietin tän blogin kirjoittamista jonkun aikaa, onhan kyseessä hyvin henkilökohtainen ja suhteellisen raaka aihe, mutta here we go!

Olen suhteellisen lyhyen elämäni aikana kokenut tätä yksipuoleista rakkautta vähän liiankin monta kertaa, ja kummaltakin puolelta. Nuorempana ihaistuin tosi usein eri poikiin, näin vanhempana tulkitsen tilanteen niin, että olin luultavastikin ihastunut siihen ihastumisen tunteeseen, en niinkään niihin kakslahkeisiin. Tunnustin tunteitani niin kirjeen kuin tekstarinkin välityksellä ja aina tuli pakit, suru puseroon ja olin varma että mussa on jotain vikaa. Kaikista sydäntä särkevin tapaus nuoruudessani oli, kun kerroin ystävälleni että hän on mun paras ystävä, eli bestis. Olimme tunteneet koko ikämme ja henganneet yhdessä melkein joka päivä, joten laskelmoin, ettei nyt voi tulla pakkeja. Pettymyksekseni hän ei vastannut mitään ja myöhemmin, kun asiaa kysyin varovasti rivien välistä, hän pamautti etten oo hänelle muuta kun tavallinen kaveri. Ylpeyteni koki kolauksen ja vielä näin reilu kymmenen vuotta myöhemmin koen häpeän tunteita tätä asiaa miettiessäni, tyypillinen suomalainen tapa käsitellä tätä asiaa. Koen että sydän ei voi ymmärtää, että jos se rakastaa jotakin, ettei se saa vastakaikua tunteilleen...

Meni monta vuotta etten joutunut tuohon ikävään asemaan uudestaan, kunnes viime vuonna löysin itseni tutusta asemasta. Poika ei rakastanut mua takaisin ja olin todella harmissani asiasta pitkään kunnes tajusin, että eihän sitä menetä mitään vaikka toista rakastaisikin yksipuoleisesti. 

Haluaisin tästedes valita vain henkilöitä, jotka valitsevat myös minut, mutta silloin voisi jäädä paljosta paitsi, seikkailut kokematta ja henkiset kasvut tekemättä. Joten pää kolmantena jalkana kohti uusia pettymyksiä, ehkä sieltä voi jotain oikeaakin tarttua koukkuun!


1 kommentti:

  1. Luin online-kommentin yhdysvaltalaiselta toimittajalta paljastaa kuinka hän löysi poikaystävän (rakkauselämän kumppanin) vain 2 kuukautta sen jälkeen kun hänen entinen poikaystävänsä hajosi.
    Lähetän sähköpostiviestin yhteyttä samaan Oduduwaan, koska minulla on tämä voimakas aikomus siitä, että asiat toimivat minulle, uskoin todistusten olevan tosielämän todisteita. Tajusin, että tämä olisi hyvä jakaa täällä, koska tiedän, että se inspiroi myös muita.
    onneksi minulle löysin oduduwa sähköpostitse yhteyshenkilö blogin. Todistan tänään maailmalle ilosta ja onnellisuudesta ... tämä on yksi elämäni iloisimmista hetkistä. Oduduwa Suuri rakkausloitsu, lounasti loitsun puolestani palauttaakseni entisen aviomieheni taika- ja rakkausloitsuillaan.
    Olen naimisissa yli 6 vuotta ja se oli niin kauheaa, koska aviomieheni huijasi minua todella ja haki avioeroa. Erotimme ennen kolme kuukautta sitten ja palasimme takaisin takaisin niin paljon kerjäämisen jälkeen mukavilla rakkauden lahjoilla.
    Rakastan mieheni niin paljon. En olisi voinut tehdä mitään vahingoittaakseen häntä tai saadakseen hänet tuntemaan olonsa huonoksi..halusin vain hänen takaisin rakastavan minua ikuisesti. tänään elämme molemmat onnellisina yhdessä. Rakastan häntä niin paljon. Tarkoitan, että hän oli ensimmäinen rakkauteni (ainakin sellainen tuntuu).
    Olen kiitollinen ja upea tälle hienolle miehelle. Pelkäsin aluksi epäilystä, mutta yritän sen ja se toimii minun hyväni. Olen varma, että tämä toimii myös sinulle, 100% varma.
    ota yhteyttä hänen henkilökohtaisen sähköpostinsa kautta {dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}
    hänellä on valtuudet ratkaista seuraavat suhteita koskevat kysymykset -
    * Rakkausloitsut Win-Back Ex-rakastaja
    * Menestys ja mainonta taikuus
    * onnekas viehätys - BUSINESS STAR
    * osastot - SUOJAUSKOKO
    * kirojen ratkaisu
    * henkinen puhdistus
    * hedelmällisyysmaagia - NAISEN hedelmät
    * taikuutta, SPELL LOTTERY & WIN-PELIT SPELL
    Internet auttaa todella paljon tarjoamalla nopeita ja kiireellisiä ratkaisuja elämän ongelmiin.
    {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com}

    VastaaPoista