tiistai 5. helmikuuta 2019

Matkavinkit sarja alkaa!

Oon miettinyt ihan blogini aloituspäivästä asti tälläisen matkavinkki-sarjan aloittamista. Olisi kiva jakaa teidän kanssa mun suosikki kohteita muutamasta eri maasta, joissa olen asunut vuosien varrella, jos vaikka jostain postauksesta löytyisi sulle seuraavalle lomalle jotain vinkkejä. Varmasti eniten vinkkejä tulee Turkista, mutta sarjasta löytyy myös matkatärppejä Thaimaasta, Kanarialta ja Bulgariasta. Kunhan sarja ottaa tuulta alleen niin miksi ei myös joistain kohteista, joissa olen vain lomaillutkin :) Ja pyyntöjä saa myös esittää!

Enimmäksen matkavinkit sarja tulee sisältämään nähtävyyksiä ja upeita valokuvauksellisia kohteita (kaverini tietävätkin intohimoni "instaworthy" kuvaus kohteiden etsintään) ja paikkoja joissa pistäytyä loman aikana. Ajattelin myös kasata muutamia ravintolasuosituksia sisältävän postauksen.

Matkaoppaana tuli kohteisiin tutustuttua vähän pintapuolia enemmän, joten jos sulla on jotain kysymyksiä tai jotain tiettyä hakusessa, autan kyllä mielelläni parhaani mukaan!

Tähän vielä ihana throwback kuva matkaopas ajoilta ja Tjäreborgin uniformusta :)
Suunnittelilla on jo postaukset ainakin Pamukkalesta, Cappadociasta, Puerto de la Cruzista, Freedom beachista, Phi Phistä ja Puerto de la Moganista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti