maanantai 4. helmikuuta 2019

Teneriffan terkut

Blogiani on vaivannut pieni hiljais elo, mutta se johtuu vain siitä, että olen ollut matkoilla ja päätin siellä jättää kaiken turhan somettamisen väliin. Nyt onkin hyvä hetki päivittää kuulumisia ja mitä reissussa ehdin nähdä.

Lähdin siis reiluksi viikoksi Teneriffan Costa Adejeen tapaamaan kavereitani. Lennot irtosi Norwegianilta edullisesti ja asuminen ystäväni luona oli ilmaista. Itse kohteessa en sitten juurikaan pennejä laskeskellut, olinhan lähtenyt tälle reissulle rentoutumaan ja nauttimaan jokaisesta hetkestä.

Kuten jo eräässä aikaisemmassa postauksessani mainitsin, en ole käynyt ulkomailla lomalla vuosi kausiin. Kun asuu aurinkoisessa kohteessa ympäri vuoden, silloin yleensä ei koe tarvetta lähteä jonnekkin rantalomalle, vaan mielummin lennähtää takaisin Suomeen lepäilemään. Nyt kuitenkin, kun opaselämä on jäänyt taa, olen päässyt taas rantalomailun makuun.

Jostain syystäni jännitin jonkin verran tälle lomalle lähtemistä yksin. Pelkäsin että pitkästyisin tai kokisin yksinäisyyden tunteita sillä välin kun kaverini oli töissä. Pakkasin mukaan paljon kirjoja ja Zen asenteen, joka sitten kannattelisi yli yksinäisten hetkien. Koin myös perussuomalaisia "toivottavasti en ole ystävälleni vaivaksi" tunteita, kun asetuin hänen huoneeseensa asumaan.

Onneksi kaikki pelkoni olivat aivan turhia. Loma meni kuin siivillä ja nautin aivan joka sekunnista. Kirjoja en melkeinpä ehtinyt edes avata ja yksinäisyyden tunnetta ei näkynyt mailla eikä halmeilla. Vietin aikaa ystäväni ja entisten työkavereiden kanssa rannalla loikoillen, syöden ja retkeillen. Oli aivan ihanaa nähdä vanhoja tuttuja ja vaihtaa kuulumisia, ihan niinkuin välissä ei olisi mennyt päivääkään, vaikka todellisuudessa viime tapaamisesta saattoi olla reilusti yli vuosi.

Kävimme ystäväni kanssa ulkona syömässä joka ilta, heti kun hän vaan oli päässyt töistä. Kaverini oli järjestänyt kunniakseni useita illallisia vanhojen työkavereitteni tai uusien tuttavuuksien kanssa. Välillä istuttiin iltaa ihan suomalaisten kesken, toisinaan vaihdettiin kieleksi englanti ja jutusteltiin isommalla porukalla pohjoismaalaisten kanssa. Ihan sydäntä lämmittää miten monta vanhaa ja uutta ystävää tapasin lomani aikana.



Kiitos kaikille ystävilleni tästä ihanasta lomasta Teneriffalla. Mutta erityisen iso kiitos kuitenkin kuuluu rakkaalle ystävälleni Samille. Hän majoitti mut luokseen ja vietti kanssani aikaa joka päivä. Meillä on yhdessä niin hauskaa eikä ole aihetta mistä ei voitaisi puhua. Sami on sellainen henkilö, jonka toivon olevan mun frendi vielä vanhuksenakin, varmasti silloinkin räkätetään yhdessä kiikkustuoleissa kaikille meidän uskomattomille seikkailuille. Sami, oot puhdasta kultaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti